SAFFRON SOBA

OD 16.99 €
saffron room

Putujete sami ili u društvu? Jedna od naših DVOKREVETNIH SOBA je savršena za Vas. Izaberite SAFFRON SOBU za Vaš boravak, i bićete hipnotisani zlatno-žutim bojama Indijskih polja začina. Ako želite orijentalnu atmosferu, ovo je soba za Vas.

2 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

GAINSBORO SOBA

OD 16.99 €
gainsboro room

Naša GAINSBORO SOBA je savršena za dvoje. Želite da se opustite posle dana istraživanja grada? Izaberite našu DVOSOBNU SOBU za maksimalni komfort. Lezite na king size krevet i uživajte u opuštajućoj atmosferi sivog enterijera, kompletiranog živahnim zidnim ukrasima.

2 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

SIENNA SOBA

OD 16.99 €
sienna room

Ako ste umetnički nastrojeni, nemojte propustiti SIENNA SOBU, obojena zemljanim bojama često korišćenim u Renesansi. Da bi Vam obezbedili kvalitetan san, između Vašeg lutanja Beogradskim muzejima, soba je opremljena king size krevetom i uvek čistom posteljinom, koja Vas čeka u jednoj od naših najboljih DVOSOBNIH SOBA.

2 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

ZAFFRE SOBA

OD 24.99 €
zaffre room

Ako Vam treba mesto za odmaranje očiju posle noći provedene plešući u nekom od poznatih noćnih klubova, ova TROSOBNA SOBA čeka Vas i vaše prijatelje. ZAFFRE SOBA obojena svetlom cyan plavom bojom, omiljenom bojom Holandskog slikara Johanesa Vermera, osvežiće Vas pred sledeću noćnu avanturu.

3 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

MAGENTA SOBA

OD 24.99 €
magenta

Ako vodite celo društvo TROSOBNA SOBA je prava za Vas. Preporučujemo našu MAGENTA SOBU, sa mestom za uživanje u jutarnjoj kafi, sa pogledom na Beogradske ulice. Opremljena king size krevetom i jednim single size krevetom, imaćete sasvim dovoljno mesta da se opustite sa vasšim društvom.

3 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

ORCHID SOBA

OD 29.99 €
orchid room

Povesli ste celo društvo na put? Nema problema, u našoj ČETVOROSOBNOJ SOBI, opremljenom sa dva king size kreveta. Nazvana ORCHID SOBA zbog svoje tamne ljubičaste boje je najbolje mesto za Vas da se opustite sa svojim prijteljima posle obilaska lokalnih atrakcija.

4 people air condition tv wardrobe
REZERVIŠI!

Nije uračunato: 155 RSD (1.25 EUR) boravišna taksa po noćenju.